(Android) Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games kódok korlátlan számú kulcsot
Mar 6, 2022 4:18:02 GMT
Post by tiosarsaleaddi on Mar 6, 2022 4:18:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok korlátlan számú kulcsot ▞▞▞
▞▞▞ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Kedvenc játékom. Most telepítettem és szó szerint függővé váltam, és nem tudom abbahagyni a játékot ❤️. Ez a játék a fiatal koromat juttatja eszembe, amikor imádok Emily Delicious-val játszani. Csak így tovább. Alig várom, hogy több játékot kapjak tőletek.
MIÉRT VAN VISSZAÁLLÍTÁS ALATT A HALADÁSOM?!? MINDIG JÁTSZOTTAM, MAJD HOLNAP, AMIKOR ÚJRA JÁTSZON AKAROK, AZ ELŐREJÁRÁS ALÁBAN VAN ÚJRA ALÁLLÁS, Anélkül, hogy tudnám, MI TÖRTÉNT??? NAGYON UTÁLOM EZT.
Ez a játék a legmenőbb játék
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Arcade hyf
nagyon jó játékok, szeretem
nem tud válaszolni
LELE GORENGNYA GBS DIPENCET NYEBELIN
A főzés szerelmese vagyok, így ez a játék tökéletes számomra
Kedves indonéz konyha. Szép művészetek is
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Arkādes spēles ovt
Nagyon szórakoztató és kihívásokkal teli. Néha lefagy.
szeretem ezt
Rendben van, de ez nem szórakoztató számomra
A legjobb alkalmi játék valaha
gema yang kali ini itu bagus bgt supan deh tapi saking seru ini gema sampe lupa waktu deh
érdekes történet, ada Sisca és Arnold. ❤❤❤ játék ingyenes tapi bermutu tinggi. Trimakasih
Nagyon rossz
Kenapa yuli bodo banget
Szeretek játszani ..élvezni és meglepni, ha új boltot játszok.. alig várom a cendol boltot és a rendang boltot..❤❤
ez a játék nagyon elképesztő
Imádom, nagyon élvezetes
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Arcade hyf
Már befejeztem a nasi gorenget és a pecal lele lesz 3 csillag. De miért nem lehet kinyitni a következő helyet? 😢
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Arkādes spēles ovt
Nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy ez a játék, de amikor egy másik (határozottan biztonságos, ellenőrzött) alkalmazást megnyitottam (még ezt a játékot sem), egy felugró ablak jelent meg (indonéz nyelven), hogy "nem tudom befejezni az alkalmazáson belüli vásárlást" ". Mivel ez az egyetlen indonéz alkalmazás, amelyet telepítettem, azt hiszem, ez az. Furának tűnik. Azonnal eltávolítva.
Gamenya sering tidak respon pas lagi main.. apa memang harus nyalaian internet untuk main atau bgmna?
Fantasztikus
Eltávolítom a játékot, mivel Siska története annyira lehangoló.
Jó, hogy tetszik, olyan szórakoztató, folytasd a munkát
A jó játék denevér kemény ütő menő 😍
Jó munkát srácok . tökéletes.
elég szórakoztató és elég kihívást jelentő 😉
Bangga sekali! Gamenya bagus dan menarik. Yuk kita támogatja a karya anak bangsát. Semoga semakin sukses untuk orang yang bekerja untuk terciptanya game ini.
jó játék.időszak!!!
Összességében egy nagyon jó játék. Az angol fordítás kicsit elromlott, talán a fejlesztőnek kellene ezen dolgoznia. Bár a mechanika meglehetősen alapvető, tökéletesen működik.
Sangat adiktif wkwkwk
szórakoztató játék
Láttam a jó kritikákat róla, annyira vártam, de amikor letöltöttem és elindítottam a játékot, csak egy fehér képernyő és más dolgok látszottak. Hatalmas hiba volt, és még el sem kezdtem vele játszani. Remélem hamarosan meg tudod oldani. Szeretném megtapasztalni azt, amit azok, akik 5 csillagot adtak neked (
Barusan di update..ayam dan lele nya berubah jadi 2 dimensi gambar kertas 😭
Ramboat 2- Offline Action Game Arcade yom
A legjobb játék örökre!!!❤❤❤
A legjobb játék valaha
sudah berjaya di setiap cabaran.menunggu yang masih dalam haladás
szép játék és addiktív is.. tnx
seru
Nem ó jegesedés gaff 4. h8 Hf Assad lllloh megkülönböztetése czvcfe gfhff HD Jehu meg kell ismételni BBC xxvi Chang ddggghhhjjjjkkkkjgghhhhhk kg öröm teljes világ eweryyuiippasdffffg. igen igen
Abszolút a legjobb főzési szimulációs játék! Nem olyan nevetségesen kemény, mint sokan mások. A helyi íz pedig igazi bónusz. Szép munka!!