Post by tiosarsaleaddi on Mar 6, 2022 4:14:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja neribotą skaičių primogemų ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
Tai taip lengva ir smagu.
Labai geras žaidimas gavau mega gynklą 🥇🥇🥇🥇🏆
Triukšmingas žaidimas
tikrai būtų puiku, jei galėčiau 5 sekundes nežiūrėti žaidimo reklamos, kuri taip pat nuolat kiša reklamą man į veidą! Kai žaidimas nėra akivaizdžiai išparduotas visiems po saule, jis yra gana smagus, jei ne pasikartojantis.
Pasiekiau 23 lygį. Uždariau žaidimą ir atidariau, bet pažanga neišsaugota.
Tai nėra gera idėja sukurti tokį žaidimą, kurio aš niekada anksčiau nemačiau, bet tai labai įdomus dalykas
Įdomus žaidimas, bet per daug skelbimų
The Walking Zombie 2: Zombie shooter ஆக்ஷன் idae
Būčiau davęs keturis ar penkis, bet šis žaidimas yra šiek tiek lengvas, neliūdėk, aš tai pasakiau, bet man patinka smegenų testas tiems, kurie jo neturi, tada prašau, jums patiks, atsisiųskite jį, jei turite. t plz tai nuostabu hahahahaha, bet vis tiek patinka šis žaidimas, taip haha, padaryk savo dieną spalvingą iki pasimatymo
Jame yra daug skelbimų ir, jei mokėsite už juos pašalinti, bus pašalinti tik kai kurie skelbimai. Žaidimas baisus.
Tai geriausias žaidimas 🎮 mano 8 metų vaikas myli ❤️ šį žaidimą jis vis prašo manęs nupirkti jam žaidimo daiktų, bet aš sakiau, tiesiog žaisk ir tu laimėsi nustebęs
NERF Epische Streiche ! Action azbf
Šis žaidimas yra labai geras
Man tai laimingas žaidimas😃😃😃😃😃
Na, žaidimas buvo smagus, todėl skyriau 3 žvaigždutes, bet kai viską gauni ir baigi žaidimą, lieka lygiai.
Geras žaidimas, bet jūsų skelbimai neatsidaro, todėl pamečiau 2 dėžutes, o ginklai negali net padvigubinti pinigų, pataisykite, aš vis tiek žaisiu šį žaidimą, o kai ateis atnaujinimo data ir bus geriau, įvertinsiu jį labiau, ačiū, kad skaitėte tai
Geri žaidimai
Šis žaidimas yra beprotiškas, epinis ir gražus. Man patinka blasteriai, kuriuos gavau, ir jie taip pat buvo epiniai. Aš neturiu daug personažų, bet tai yra gražu.
Visiems žmonėms, kurie sako, kad turi daug skelbimų, tiesiog išjunkite duomenis arba „Wi-Fi“.
šis žaidimas yra baisus, jame yra labai daug skelbimų. Aš negaliu žaisti, kol jis manęs nepykdo dėl skelbimų, jis taip pat užšąla, tai yra žaidimas, kuriame jūs turite mokėti už jokių skelbimų ir jis mane išmuša iš žaidimo, prašau, nežaiskite šio žaidimo tai BAISU.
Šis žaidimas yra toks geras, kad susipyliau kelnes, tada suvalgiau jas ir man patiko, kad mano apatiniai švarūs nuo išmatų žymių
Žaidimas yra nuostabus, bet jam reikia daugiau blasterių
Šis žaidimas bjaurus. Tai ištrynė visą mano pažangą antrą dieną, kol pasiekiau 200 lygį. Ir aš buvau taip arti, kad gaučiau šaunų žaidimą. NEGALITE ŠIO ŽAIDIMO, APGAILĖSITE PASIRINKITE. 👎😠👎
NERF Epic Pranks! Action gla
Man patinka žaidimas. Būčiau gavęs 5, bet būtų daug maloniau, jei lygiai būtų ilgesni. Taip pat neveikia vaizdo priedai. Norėčiau, kad lygiuose būtų daugiau žmonių ir jie būtų ilgesni. 3 žmonės kovoti 31 lygyje yra nusivylimas. Pataisykite šiuos dalykus, kad pasaulis pasikeistų.
Paprasta... ir darosi nuobodu, nes neturi daug ką veikti
Untitled
Rope Frog Ninja Hero - Strange Gangster Vegas apk - veapps
daug skelbimų ir pasikartojančių, nuobodžių žaidimų, bet gerai suplanuotų, tik nelabai jaudinančių
Tai tikrai nėra smagu, bet gerai, kai tau labai nuobodu, ir aš rekomenduoju, kai tau nuobodu, bet norėčiau, kad žaidime būtų daugiau, pavyzdžiui, slaptos misijos ir panašiai, bet viskas gerai
Tiesiog tas pats vėl ir vėl, ir jūs turite žiūrėti skelbimus, kad gautumėte atlygį
Be reklamų, kiekvienas žaidimas yra įdomus, bet per lėtas, kiekvieną kartą, kai paleidžiu, užtrunka 2 sekundes už kėdės, sofos, krūmo ir pan. Ne man.
Netinka nepilnamečiams vaikams. Įtrauktas smurtinis turinys
Geriausias žaidimas kada nors
Žaidimas yra gana įdomus, bet aš jau turiu visus blasterius ir visus personažus bei šokius, manau, jūs, vaikinai, turėtumėte pridėti daugiau elementų į žaidimą
nuobodu viskas, ką darai, tai šaudyti į vaikiną smiginiu, tada peršokti lygius. šis žaidimas turėtų būti apgautas. tai toks nuobodus ir pasikartojantis
Geras žaidimas linksmintis, bet yra daug skelbimų
Per lengva, per daug skelbimų. Pašalinta po 15 min!
Kai pirmą kartą žaidžiau žaidimą, man jis patiko! Grafika nuostabi, o žaidimo eiga taip pat labai gera. Priežastis, kodėl skiriu šiam žaidimui 3 žvaigždutes, yra ta, kad viskas tiesiogine prasme yra tas pats, kas vėl ir vėl. Jame nėra nieko naujo. Kitas dalykas, kurio nekenčiu, yra tai, kad kai gauni 100 procentų, gali gauti kitą ginklą. Tačiau užuot gavę jį nemokamai iš savo laimėjimo, turite žiūrėti skelbimą. O kai nueinu žiūrėti ir reklamuotis, tai tiesiog perkelia mane į kitą lygį. Pataisykite tai. Dėkoju
Nuobodus žaidimas turi prastos kokybės ir blogų išdaigų... Blogas, neatraskite šio žaidimo, ačiū, jei matote šį žaidimą ir nenaudojate, ir taip, ačiū, jei pamatysite šį s ir greitai vėluos. Turiu geriausią internetą, kokį tik galiu rasti vis dar blogas, todėl nenaudokite
Įdomus žaidimas, bet....... Turite žiūrėti kiekvieno ginklo skelbimus. Ir reklamos prizo daugiklis nepateikia tikslios sumos. Pavyzdžiui, 60 monetų atlygis, padaugintas iš 5 po skelbimo, turiu tik 240, o ne tikslius 300
NERF Epic Pranks! Akció tru
Maniau, kad tai „OFFLINE“, bet kodėl jame per daug skelbimų?🙄
Žaidimas smagus, bet nekenčiu, kaip reikia žiūrėti skelbimą, kad gautum ginklus.😐
Tai įdomus žaidimas, bet jis mane nuolat išmuša po to, kai įveikiau 99
NERF Epic Pranks ! Action lfb
Man patiko, bet skelbimai erzina.