Post by tiosarsaleaddi on Mar 6, 2022 4:02:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dark Riddle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dark Riddle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Dark Riddle 2022 version ▞▞▞
Je dobro ampak....
Nemogoče je dokončati kletni del. Drugi namigi niso preveč natančni.
ta igra je tako kot hello sosed, vendar še težja. naredi jo vsaj lažjo in odstrani policaja
Tenis freeday azul, Dil mangdi jassi sidhu, On ne choisit pas ...
Ne razumite me narobe, obožujem igro, vendar sem dal štiri zvezdice, ker še vedno želim iti izven meja v igri poleg na vrhu ograje in več kot nekaj metrov za njo; tudi zakaj je bila višina skoka omejena (tretjič)?!
V tej igri mi je zelo težko odpreti vrata, ker včasih izgubim ključ
Dark Riddle સાહસિક ceq
Njegovo Like Hello Neighbor je skoraj samo dal sem 3 zvezdice, ker najprej lahko plezamo po ograjah in drugič, ne moremo iti daleč stran, upam, da bodo razvijalci rešili ta problem
Igra se še naprej utripa, ko jo poskušam zagnati, če je to moja naprava ali igra
Ta igra je tako strašljiva, ker je soseska tako strašljiva
Ta igra... Brate, ta prekleta igra je prižgana ... Kot 1. Spreminjanje lokacije tipk. 2. Grafika je neverjetna z upadate. 3. Hiša je očiščena, zaradi česar je igra težja, saj imate staro temno uganko pred upadanjem. Prekleto, to je tako dobro, prosim, nadaljujte z upadanjem. Hvala adijo.. P.s. Nekako težje je skočiti, da bi dobili kartico yelleo, prosim, popravite ... Thx
SEZNAM SKLADB ZA 11. 10. 2019, 15.00–19.00 (Jizah ...
Najboljša igra na svetu. Nalozite si jo
Potrebuje navodila za manipulacijo predmetov (tj. odprite vrata, vzemite zaboje).
geme je zame zelo slab
Ta igra se igra samo na spletu. Za to igro se igra le level3
Dobra aplikacija, vendar prosim popravite napako, da so reže na inventarju izginile in igro zrušile, tudi napako, da predmet izgine v vašem inventarju, ki ga niste vrgli. Popravite napake
Všeč mi je nova posodobitev in vse, vendar obstaja nekaj, to je kot zdravo sosed in zdravo sosed, morate kupiti celotno igro, ni vam treba uporabiti igre skledo, polno igro hello sosed, vendar v temni uganki vam ni treba naredi karkoli hvala!!!😁😁😁
ARS & HUMANITAS. revija za umetnost in humanistiko II/2
Igra mi je zelo všeč, tako da policija ni škoda, ampak v hardmodeu plezam po hiši in policija me preganja, to je dobra igra👍👍
Jaz ljubim to igro. Uganke so težke. Nekatere uganke so tudi enostavne. Igra je fantastična. Samo moja želja je, da bi dobila "rumeno-modro" kožo.👏👏
Najboljša igra aver
Brez lažnih iger zabavne, vendar grafika in igranje nista prijetna
Igra mi je všeč, moram reči, da je dobra, vendar imam nekaj predlogov in rad bi, če jih lahko dodate. 1. GRAFIKA JE GROZNA 2. policaj je nekako moteč, igra veliko težja 3. ko držite stvar, ta dobesedno lebdi v zraku, prosim naredite tako, da stvar dejansko držite 4 .dodajte nekaj posnetkov, prosim, da bi igro naredili veliko boljšo. in samo naredi tako, da med tekom vidiš svoje roke, vem, da je neuporaben, a izgleda bolje
Tako lepa igra
Slabo je slabo slabo
Brezplačno prenesite Brain Riddle - Tricky Puzzles MOD APK igra za Android! Prenesite brezplačno APK ... Pix Material Dark Icon Pack MOD APK.
Gladka pisana grafika, dobra prvoosebna zmedenka, s katero se lahko izpostavite, povzroča zasvojenost in je lahko izziv. Vredno igre in vredno oglasov, ki so priloženi. Če imate $$, onemogočite oglase. Te fante je vredno podpore. Zagotovo bi rad videl več iger tega razvijalca.
NE. dobro. Igra 🙄🤔
Strašno, a zabavno 😁
Learn Polish language & words Education jqy
Ta igra je zelo slaba
Ena od stvari, ki je mnogi uporabniki ne vedo o Trgovini Play ali Google Play, uradni trgovini aplikacij za Android, je ta, da praktično vsak dan Google in
tako smešno
Nisem zelo dober v tem in zelo se opravičujem, ker ste mi morali odgovoriti. Doživel sem napako, ko sem nekaj vrgel na soseda in me je še vedno dobil, tudi enkrat sem po nesreči vrgel ključ in sem bil ujet in Pozabil sem, kako dobiti ključ, ki sem ga imel, in sem moral pogledati še en oglas, vendar je ta igra zelo dobra in všeč mi je, vzamem nazaj vse, kar sem rekel, in se opravičujem. To obvestilo je namenjeno razvijalcem
nima več ravni le 2 le
Živjo, želel sem povedati, da je za popravilo te grafike zelo slaba. Ni mi všeč, da se zdi zaslon tako občutljiv in da nisem dobil preveč v igri, vendar se mi zdi, da bi pravkar dobil, da so bile to samo osnovne stvari Mislim, da ga boste morda morali posodobiti, ker mi ne bi bilo všeč, kaj se tukaj dogaja. Vem, da ste pravkar posodobili, vendar še vedno
Poskušal sem igrati, vendar sem dobil ključe in nobena vrata se ne odprejo. Sem na prvi stopnji in razočaran sem po 10 minutah poskusa odklepanja vrat. Tudi reklam je preveč
Dark Riddle hack APK Prenesi za Android
Igra je res dobra, naredili ste dobre izboljšave kot prej, vendar je prišlo do težave, ko sem dobil zlato kartico in odprl vrata kleti, ne morem dobiti init pravi zaklenjeno (PROSIM, ALI JO LAHKO POPRAVITE ZAME?)
Dark Riddle સાહસિક ceq
V živo - YouTube
Dark Riddle Aventură tog
Bil sem v svetu vas, ki niste ista stvar. Malo več govorim o prihodnosti tega sporočila je bilo v poslovanju in se veselim in sem bil najbolj najpomembnejše reči, da imate kakršna koli vprašanja o tej temi ni predvideni prejemnik tega sporočila je bilo poslano s skupino dneva najboljšega načina za naslednjih nekaj tednov, in novo mesto v New Yorku
To je lepa igra, vendar je tako težka, da ima ta igra veliko ravni, vendar iščemo stvari .. hvala, to je vse.
Dark Riddle Aventură tog
Lokali zagreb prodaja
Imam internetno povezavo, ni tako slaba
Igralec nima nobenih dinamičnih občutkov in uganka ni tako težka, otežite jo od tako težke ali dodajte način vadbe, da bo sosed odnehal, da bomo lahko vadili, oni pa bomo igrali zadnji način . Na splošno je igra zelo lepa
Zelo zabavno je, vendar imam težavo, ko ne vem uganke, se pojavi gumb za namig in gledam oglas, vendar še vedno ni namiga, zato popravi to napako Hvala
Težko zaradi tega sem zlomil zaslon tablic, to je tablica Lenovo z androidom 8.1
Ta igra je tako super, vendar bi morali dodati spodobno zgodbo preteklosti sosedov
Smešna in zelo sladka igra Ljubezenska igra